19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На реконструкцію житомирського онкодиспансеру вже витратили понад 34 млн гривень. ФОТО

На реконструкцію житомирського онкодиспансеру вже витратили понад 34 млн гривень. ФОТО

  • 22 червня, 2020 16:11
У Житомирі попри карантин продовжуються роботи з реконструкції обласного онкологічного диспансера. На сьогодні монтується система опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення, прокладається електропроводка.

Про це заявив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 

"Житомирський обласний онкологічний диспансер – єдиний заклад охорони здоров'я області, в якому надається весь спектр спеціалізованої медичної допомоги онкохворим. Щорічно до закладу звертається понад 85 тисяч хворих. Протягом останніх 10 років кількість хворих, пролікованих у закладі, збільшилась на 46%", – зазначив голова облдержадміністрації.


За словами підрядника, завершено заміну зовнішніх мереж тепло-водо-електропостачання та каналізації та завершуються роботи з оздоблення внутрішніх приміщень, влаштування внутрішніх інженерних мереж та комунікацій, підключення сантехприладів.

Попередньо, загальна кошторисна вартість реконструкції становитиме 93,9 мільйона гривень. Запланований обсяг видатків на 2020 рік – 36,6 мільйона гривень. Станом на зараз, виконано роботи на суму 34,4 мільйона гривень.









Поділитись

Новини по темі: