28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирських магазинах, аптеках та медзакладах з'являться наліпки «Дотримуйся дистанції». ФОТО

У житомирських магазинах, аптеках та медзакладах з'являться наліпки «Дотримуйся дистанції». ФОТО

  • 26 березня, 2020 15:20
"Дотримуйся дистанції 2 метри" – наліпки з таким закликом невдовзі з'являться в закладах Житомира, які працюють у період карантину. Наліпки виготовила громадська організація "Сучасний Формат".

Як пояснили "ЖЖ" у мерії, наклейки на підлозі біля кас допомагатимуть житомирянам дотримуватися безпечної дистанції між людьми у чергах крамниць, аптек, банків, медичних установ та інших закладів.
 

"Ми замовили 5 тисяч наліпок "Дотримуйся дистанції у 2 м", і реалізувати цю ініціативу у короткий термін вдалося завдяки Програмі розвитку ООН, яка підтримала нашу ідею і оплатила друк тиражу. Спільно із фахівцями Житомирської міської ради ми визначили перелік магазинів, аптек, банків, поштових відділень, які обслуговують житомирян у період карантину, і вже від сьогодні почнемо розповсюджувати наліпки у ці заклади", – зазначила виконавчий директорк НУО "Сучасний Формат" Жанна Соловйова.


Представники бізнесу можуть отримати наліпки абсолютно безкоштовно, звернувшись до НУО "Сучасний Формат". Адреса: майдан Перемоги, 10, оф. 301. Контактний тел.: +38 (0412) 46-10-86; +38 (097) 294-37-53.



Поділитись

Новини по темі: