29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Не вірте меру, він бреше!» Чоловік з коронавірусом звернувся до житомирян. ВІДЕО

«Не вірте меру, він бреше!» Чоловік з коронавірусом звернувся до житомирян. ВІДЕО

  • 22 березня, 2020 13:12
Перший мешканець Житомира Вадим К., у якого виявили коронавірус, заявив, що повідомлення про те, що він возив туристів до Австрії, є наклепом. Про це він розповів у Facebook.

"Із 7-го до 14 березня я, мій товариш і його 11-річний син перебували в Австрії на курорті Санкт-Антон. 14 березня ми повернулися літаком авіакомпанії Wizz Air рейсом Меммінген – Київ. Жодної групи, друзів, жодних туристів я не возив. Це була приватна поїздка, і нас було з Житомира тільки троє...14 березня вночі о 23.30 ми приземлилися в "Жулянах", на виході з літака тепловізором перевіряли температуру, вона у мене була нормальна, пройшли паспортний контроль, отримали багаж", – зазначив чоловік.

За його словами, самоізолюватися він вирішив ще за три дні до повернення і до того, як дізнався про свій діагноз. Він зазначив, що після приїзду додому він поїхав у свій заміський будинок.

18 березня він відчув нездужання, у нього підвищилася температура, і чоловік викликав лікаря. Він додав, що інформація про його позитивний тест на коронавірус спершу з'явилася у ЗМІ, а потім йому подзвонили і підтвердили діагноз.

"Я одразу ж сів і написав нарис на сайт "Житомир інфо", зателефонував журналістам, і цю інформацію можна прочитати й зараз у відкритому доступі. До цього поста я додав реальні фотографії інфекційного відділення лікарні, за що тут же було розгорнуто фейкову кампанію брехні проти мене. Мене намагаються зробити вигнанцем, ворогом усіх житомирян... Жодної групи, це фейк, не вірте меру, він бреше. Він набирає політичні очки і мстить мені за правду", – зазначив хворий.
 
Поділитись

Новини по темі: