29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі створили 10 мобільних груп, які перевірятимуть дотримання карантину у транспорті, кафе та магазинах

У Житомирі створили 10 мобільних груп, які перевірятимуть дотримання карантину у транспорті, кафе та магазинах

  • 18 березня, 2020 13:59
На черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 18 березня прийняли рішення щодо роботи мобільних груп, які працюватимуть у місті та перевірятимуть діяльністю суб’єктів господарювання на предмет дотримання норм та обмежень, що діють на час карантину.

Так, було створено мобільну групу для перевірки діяльності громадського транспорту, 4 мобільні групи для перевірки суб’єктів господарювання, розміщених на території Богунського району міста Житомира, та 5 мобільних груп для перевірки діяльності суб’єктів господарювання, розміщених на території Корольовського району Житомира, передає Житомир інфо.

Повноваження мобільних груп: перевірка виконання рішень органів влади усіх рівнів, які є обов’язковими для виконання суб’єктами господарювання на території Житомирської міської ОТГ.

Склад мобільних груп буде затверджений протоколом оперативного штабу і опублікований на сайті Житомирської міської ради, аби суб’єкти господарювання могли переконатися, що дійсно ця людина входить до складу мобільної групи. Крім того, у всіх членів мобільних груп при собі мають бути службові посвідчення.

Згідно з прийнятим рішенням, роботу мобільні групи розпочинають 18 березня 2020 року. Перед початком роботи проводиться інструктаж, а по завершенню – надається щоденний звіт щодо проведеної роботи з фотофіксацією.

У разі виявлення порушень та недоліків у роботі закладів, акти перевірки негайно направлятимуть до правоохоронних органів для відповідного реагування.

Нагадаємо, в Житомирі посилюється карантин: 17 березня закрили заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек і АЗС. З 19 березня 2020 року не будуть працювати: заклади ресторанного господарства, кафе, бари (крім онлайн-доставки), ринки.



Поділитись

Новини по темі: