28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі жорстко обмежать поїздки в громадському транспорті, а в області скасують автобусне сполучення

У Житомирі жорстко обмежать поїздки в громадському транспорті, а в області скасують автобусне сполучення

  • 17 березня, 2020 15:07
Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових заходів. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України на Житомирщині, які і по всій території країни, з 18 березня по 3 квітня 2020 року заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні.

«На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції», – повідомляє Урядовий портал.

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:
 
  • на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;
  • перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

За інформацією Житомирської міської ради, з 18.03.2020 повністю скасовуються рух приміського автобусного сполучення. Рух автобусних маршрутів №104, 110, 126 та 147 буде здійснюватись лише у межах міста, №104 та 110 курсуватиме до обласної дитячої лікарні (с. Станішивка).

З 18 березня 2020 року до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Також з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, в Житомирі посилюється карантин: 17 березня, закривають заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек і АЗС. З 19 березня 2020 року не будуть працювати: заклади ресторанного господарства, кафе, бари (крім онлайн-доставки), ринки.
Поділитись

Новини по темі: