25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Епіцентр» і новий OLDI у Житомирі: який вигляд мають ТЦ і коли очікувати відкриття. ФОТО

«Епіцентр» і новий OLDI у Житомирі: який вигляд мають ТЦ і коли очікувати відкриття. ФОТО

  • 20 лютого, 2020 8:59
У Житомирі триває будівництво двох торговельних центрів: OLDI у центрі Житомира, на місці одного з корпусів заводу «Електровимірювач» та «Епіцентр» на Київському шосе, де нещодавно знаходилася нафтобаза.

Як повідомляв «Журнал Житомира», якірними орендарями нового торговельного центру (загальна площа, якого складе 21 000 кв. м) стануть будівельний гіпермаркет OLDI, і продуктовий супермаркет «Сільпо». Біля ТЦ також планують облаштувати парковку на 230 машиномісць.

За інформацією сайту Житомир інфо, також у ТЦ будуть супермаркет електроніки та побутової техніки, магазин дитячих товарів, банк, кафе, ресторан, магазин зоотоварів, магазин товарів для облаштування побуту, аптека та інші торговельні майданчики.

Закінчити будівництво торговельного центру на вулиці Грушевського планують в 3-му кварталі 2020 року.
 

OLDI









Про орієнтовні терміни завершення будівництва гіпермаркету мережі «Епіцентр» розповів радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович. За його словами, компанія «Епіцентр К» поки не афішує термінів завершення будівельних робіт та відкриття гіпермаркету.
 

«Були якісь неполадки із залізницею, якісь документальні невеликі «волокити». Поки вони не афішують термінів завершення будівництва, там ще достатньо роботи. Вони зараз домовились із нами, що вони за власний рахунок будуть перекладати там магістральні мережі: вода, каналізація. Це вони робитимуть і для нас, і для себе, і зараз будуть виконувати ці роботи. До того всього, вони ще будуть робити там дороги. Тобто, роботи ще багато. Але з огляду на темпи, якими вони будують, я думаю, що до кінця року вони точно добудують», – припускає радник мера Олександр Черняхович.


Нагадаємо, на позачерговій сесії Житомирської міської ради 26 липня депутати мінімальною кількістю голосів ухвалили рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво гіпермаркету мережі «Епіцентр». Загальна площа ТЦ «Епіцентр» у Житомирі складатиме понад 18000 кв. м. Це буде один з найбільших торговельних центрів компанії в Україні.
 

«Епіцентр»







Поділитись

Новини по темі: