23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада вирішила придбати для Житомира власні «різдвяні» будиночки

Міськрада вирішила придбати для Житомира власні «різдвяні» будиночки

  • 11 листопада, 2019 15:27
Влада Житомира вирішила придбати "різдвяні" будиночки, які будуть використовуватися для проведення святкових ярмарок. До цього декілька років підряд на майдані Корольова у Житомирі будиночки встановлював Благодійний фонд родини Розенблат.

Відповідний тендер на "послуги організації і проведення заходів з нагоди відзначення новорічних та різдвяних свят" з очікуваною вартістю у 685 тис. грн. оголосило Управління культури Житомирської міської ради, передає Житомир інфо.

У тендерній документації щодо вимог до предмету закупівлі зазначається: "виготовлення з матеріалу учасника будиночків, їх транспортування та монтаж на майдані імені Корольова для проведення святкового ярмарку. Кількість будиночків – 25 штук (згідно макету, що додається)".

Строк виконання замовлення – до 17 грудня 2019 року.

В управлінні культури Житомирської міської ради уточнили, що предметом даної закупівлі є саме послуги з виготовлення різдвяних будиночків, оскільки цьогоріч управління культури організовуватиме новорічний ярмарок самостійно.
 

"Оголошений тендер стосується тільки ярмаркових будиночків. Технічне завдання з організації та проведення святкових заходів наразі тільки розробляється. Раніше організатором ярмарку був визначений підприємець, який встановлював будиночки. У цьому році різдвяний ярмарок організовуватиме управління культури», - розповіли в управлінні культури.


Таким чином, на виготовлення, транспортування та встановлення 25 ярмаркових будиночків на майдані Корольова у Житомирі планують витратити близько 685 тис. грн.

Поділитись

Новини по темі: