19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В Житомирі готуються до капремонту вулиць Качинського та Чуднівської, ремонт В. Бердичівської продовжиться в 2020 році

В Житомирі готуються до капремонту вулиць Качинського та Чуднівської, ремонт В. Бердичівської продовжиться в 2020 році

  • 19 вересня, 2019 16:28
У Житомирі почали готуватися до капремонту міських вулиць, які ведуть до гідропарку: Леха Качинського та Чуднівської. Управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило проведення проєктних та вишукувальних робіт для проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиць.

За повідомленням Житомир інфо, обидва проєкти буде виконувати ФОП Пославський О.А. За проєкт по капремоту вулиці Леха Качинського мають сплатити 195,397 тис. грн, а за проєкт по капремонту вулиці Чуднівської – 743,869 тис. грн. 

Таким чином на проєктну документацію витратять 939,266 тис. грн. За умовами обох договорів, роботи мають бути готові до середини листопада 2019 року.

Також стало відомо, що ремонт вулиці Великої Бердичівської до вулиці Довженка відбудеться вже у наступному році.
 

«На сьогоднішній момент вже визначено підрядник, є підписаний договір. Ремонтувати Велику Бердичівську й далі буде та ж фірма, що проводила влітку ремонт ділянки від Соборного майдану до Старого бульвару - компанія «Автомагістраль», - розповів заступник міського голови Дмитро Ткачук в коментарі Житомир інфо.


Проте він зауважив, що у 2019 році ремонтні роботи на цій ділянці проводитися не будуть. За словами Дмитра Ткачука, у пріоритеті стоять інші вулиці, які також потребують капітального ремонту.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Велика Бердичівська на ділянці від Соборного майдану і до Старого бульвару розпочався у середині липня. Роботи здійснювалися за кошти дорожнього фонду Житомирської ОДА. На капітальний ремонт ділянки від пам'ятника Пушкіну до перехрестя з вулицею Довженка кошти виділяються з бюджету міста.
Поділитись

Новини по темі: