29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • ТТУ не вистачає на роботу 50 млн грн, виправити ситуацію хочуть за рахунок підвищення вартості проїзду

ТТУ не вистачає на роботу 50 млн грн, виправити ситуацію хочуть за рахунок підвищення вартості проїзду

  • 4 вересня, 2019 15:48
До кінця року на функціонування комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» не вистачає близько 50 млн грн. 

Про це під час засідання виконкому повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, передає Вголос.Zt.

«Грошей немає вже з вересня місяця. До кінця року потрібно 50 мільйонів. Якщо підвищити вартість проїзду у тролейбусі та трамваї, то сума скоротиться десь на 10-12 мільйонів. Ми вже підготували відповідне звернення на сесію», – зазначив Підпокровний.

Через те, що проїзд в електротранспорті Житомира залишився 3 гривні, виконком своїм рішенням зменшив обсяг планової виручки для підприємства на 2,6 млн грн.

Нагадаємо, 14 червня на сайті мерії було оприлюднено проект рішення виконавчого комітету. Згідно з цим проектом, вартість проїзду на міських автобусних маршрутах планують підняти до 7 гривень, в електротранспорті - до 5 гривень за поїздку.

Сьогодні, 4 вересня о 18:00, в сесійній залі міськради відбудуться громадські слухання щодо вартості проїзду в громадському транспорті.
Поділитись

Новини по темі: