29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на два дні зміниться рух тролейбусів у напрямку Богунії

У Житомирі на два дні зміниться рух тролейбусів у напрямку Богунії

  • 27 серпня, 2019 18:07
  • 1
У Житомирі 28 та 29 серпня через капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Перемоги зміниться схема руху тролейбусів у напрямку Богунії.

За інформацією міськради, на період проведення ремонтних робіт будуть скасовані тролейбусні маршрути №2, 3 і 5А.

Тролейбусний маршрут №8 буде курсувати за маршрутом «майдан Перемоги - майдан Станишівський» та в зворотному напрямку.

Тролейбусний маршрут №7А за маршрутом - «майдан Перемоги - АБІ» та в зворотному напрямку.

Тролейбусний маршрут Н5 - за маршрутом «майдан Перемоги - Гідропарк».

Також з Богунії на Польову запустять додаткові тролейбуси, які рухатимуться за маршрутом: проспект Миру, проспект Незалежності, вул.Східна, вул.Київська, вул. Вітрука, вул.Селецька та в зворотному напрямку.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
28 серпня, 2019 10:26:04

Просто шикарні організаторські таланти в наших посадовців. Тобто, щоб сьогодні не їхати висячи в переповненій маршрутці (бо тролейбусів то немає), мені треба кожен день зранку до ночі моніторити всі їх сайти. Бо попередити про це за кілька днів - це вам не гіперлуп збудувати, складно. Дуже приємно було сьогодні прочитати, що я був на конкурсі мокрих майок, бо вчора ввечері вирішили відмінити 3/4 транспорту по вул. Перемоги. <br /> А видовбати ями навколо люків біля площі Соборної...  Видовбати і так все залишити на кілька днів - раз плюнути. А хоч якось їх помітити, щоб люди колеса там не лишали - космос.  <br /><br /> Невже для таких речей треба аспірантуру закінчувати і писати кандидатські? Мені здавалось, що дикий вуйко з Карпат здогадається, що якщо він зробив яму на дорозі, то в неї хтось може вскочити. А якщо відмінив основний транспорт на магістральній вулиці, то треба попередити завчасно і максимальним репостом. <br /><br /> Як вже набридла ця тотальна некомпетентність і халтура.