29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На відселення переселенців з готелю «Житомир» виділили з бюджету 825 тис. грн

На відселення переселенців з готелю «Житомир» виділили з бюджету 825 тис. грн

  • 24 липня, 2019 10:31
Для переселення людей з готелю «Житомир» з міського бюджету виділять компенсацію в 825 тис. грн за оренду житла та разову допомогу на проживання в гуртожитку. Таке рішення ухвалили депутапти на позачерговій сесії міської ради сьогодні 24 липня.

«Ця сума – це компенсація до кінця року. З цих грошей 145 тис. грн – це компенсація за оренду житла для 21 людини найбільш незахищених категорій. Також виділені кошти для облаштування належних умов в гуртожитку ПТУ, якщо на це буде погодження Міністерства освіти», - пояснила директор департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір, передає Житомир інфо.

Нагадаємо, в готелі «Житомир» з 2014 року проживають люди, які змушені були втекти від війни на сході України. Після приватизації готелю переселенців мають відселити.

6 червня 2019 року на позачерговій сесії міськради депутати одноголосно дозволили «Фаворит Компані» за 60 мільйонів викупити готель «Житомир».

ПрАТ «Фаворит Компані», яке належить родині народного депутата від Житомира Борислава Розенблата, було єдиним учасником аукціону з продажу готелю і запропонувало на 1 тис. грн більше від початкової ціни об’єкту. За умовами електронних аукціонів у разі участі в торгах лише одного учасника сесія міської ради може ухвалити рішення про продаж об’єкту шляхом викупу. 
Поділитись

Новини по темі: