20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Спартак Арену» хочуть відкрити до першого у сезоні матчу житомирського «Полісся». ФОТО

«Спартак Арену» хочуть відкрити до першого у сезоні матчу житомирського «Полісся». ФОТО

  • 17 липня, 2019 14:51
Впродовж наступних двох тижнів планують звершити будівельні роботи на стадіоні «Спартак Арена», щоб ФК «Полісся» зіграв перший матч проти вінницької «Ниви» в сезоні 2019-2020 в Житомирі.

Про це в коментарі сайту Житомир інфо розповів міський голова Сергій Сухомлин.
 

«Ми робимо все, щоб 27 липня наша команда з командою Вінниці зіграла домашній матч на стадіоні в Житомирі, щоб житомирські вболівальники могли повболівати за команду, а не їхати в Новоград-Волинський, чи в інше місто Житомирської області. Ми робимо все, щоб за документами і за роботами ми були готові до цього матчу. Я думаю, що на цьому тижні ми повністю закінчимо оформлення всіх документів для того, щоб 27 числа команда прийняла домашній матч на нашому рідному стадіоні «Спартак Арена», - сказав Житомирський міський голова.


За його словами, до початку наступного тижня спортивний об’єкт може бути зданий в експлуатацію.
 

«У нас дві черги. Ми всі пам’ятаємо, що спочатку була реконструкція самої спортивної арени, після цього ще додали прилеглі території та вхідні групи і там ще йдуть роботи. Вони будуть здані трішки пізніше, але для того, щоб отримати сертифікацію для проведення матчу і підготувати стадіон для гри, ми повинні здати всі документи для того, щоб він у нас був прийнятий в експлуатацію. Перша черга – це, власне, поле, трибуни, роздягальні і все, що потрібне для проведення матчу», - каже Сергій Сухомлин.


Раніше «Журнал Житомира» опублікував чудові фотографії оновленого стадіону «Спартак» з рідкісного ракурсу.





Поділитись

Новини по темі: