20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Ще 13 багатоповерхівок Житомира отримали кошти на заміну вікон і дверей у під’їздах», - Борислав Розенблат

«Ще 13 багатоповерхівок Житомира отримали кошти на заміну вікон і дверей у під’їздах», - Борислав Розенблат

  • 16 липня, 2019 12:28
В під’їздах житомирських багатоповерхівок замінять вікна та двері за кошти субвенції з державного бюджету. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, Борислав Розенблат.
 

«Отримали черговий транш у розмірі двох мільйонів гривень на розвиток міста Житомира за моєю програмою. Вітаю мешканців будинків за адресами: вул. Рильського, 7, вул. Київська, 70, вул. Лесі Українки, 44, вул. Київська, 102, вул. Степана Бандери, 9, вул. Небесної Сотні, 41, вул. М. Грушевського, 105А, проспекту Незалежності, 174, вул. Лесі Українки, 38, вул. Любарська, 4, вул. Вітрука, 10, вул. Малікова, 16, а також вул. Бориса Тена, 104 з отриманням коштів на ремонт своїх багатоповерхівок», - написав Борислав Розенблат.


Нагадаємо, що у червні Кабмін виділив понад два мільйони на поточний ремонт із заміною вікон та дверей на енергозберігаючі у під’їздах на місцях загального користування у 14 житлових будинках Житомира. 

Загалом проект енергоефективності, який започаткував народний депутат Борислав Розенблат, передбачає утеплення 96  багатоквартирних будинків Житомира, де вже створили ОСББ. Наразі очікується ще 16 мільйонів гривень державної субвенції.

Пресслужба кандидата в народні депутати Борислава Розенблата



Поділитись

Новини по темі: