19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мер підписав договір з «Фаворит Компані» про продаж готелю «Житомир»

Мер підписав договір з «Фаворит Компані» про продаж готелю «Житомир»

  • 26 червня, 2019 13:30
Мер Сергій Сухомлин від імені Житомирської територіальної громади 25 червня підписав з приватним акціонерним товариством «Фаворит Компані» договір купівлі-продажу майнового комплексу готелю «Житомир».

Майновий комплекс загальною площею 10 860,4 кв.м. продали за 60 млн 83 тис. 186 грн – по 5,5 тис. грн за квадратний метр, передає Житомир інфо.
 

«Передача об’єкта приватизації здійснюється протягом 10 календарних днів після повної сплати за об’єкт приватизації. У випадку, якщо упродовж 30 календарних днів з дня укладання цього договору покупець не сплатить ціну об’єкта приватизації, він сплачує на користь продавця неустойку в розмірі 5% ціни продажу об’єкта. У разі несплати коштів згідно з договором купівлі-продажу разом з неустойкою протягом наступних 30 календарних днів договір підлягає розірванню», - зазначено в документі.


В договорі відсутні особливі умови приватизації та вимоги зберегти нинішній профіль об’єкта.

Як повідомляв «Журнал Житомира», кінцевим бенефіціарним власником «Фаворит Компані» є дружина нардепа Борислава Розенблата. Приватне акціонерне товариство стало єдиним учасником електронного аукціону з продажу готелю.





 
Поділитись

Новини по темі: