16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Дрифт у житомирському сквері: 21-річному водієві загрожує кримінальна відповідальність

Дрифт у житомирському сквері: 21-річному водієві загрожує кримінальна відповідальність

  • 23 травня, 2019 17:42
  • 1
За дрифт у сквері на майдані Соборному у Житомирі водію загрожує кримінальна відповідальність. Поліцейські встановили особу правопорушника і розпочали кримінальне провадження.

"У ході першочергових заходів зі встановлення обставин правоохоронці з’ясували, що автомобіль належить житомирянину, а за кермом на момент вчинення правопорушення перебував його 21-річний син", - повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області. 

Попередня правова кваліфікація події – ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. 

За інформаціє поліції, наразі триває встановлення та опитування усіх очевидців і свідків вчинення правопорушення. Вирішується питання про вилучення транспортного засобу та накладення на нього арешту. 

Кримінальним кодексом України грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, карається штрафом, піврічним арештом або обмеженням волі строком до 5 років.

Нагадаємо, 22 травня у центрі Житомира водій BMW, порушуючи ПДР, виїхав на пішохідну зону і почав "крутити" віражі. Подія сталася біля фонтану на Соборному майдані, у цей момент там знаходились діти.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
24 травня, 2019 9:24:25

Цікаво буде прочитати про результати цієї справи. Бо "загрожує" і "буде" це різні речі.

28 травня, 2019 8:37:17

думаю, нічого якраз і не буде