24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У передмісті Житомира відремонтують дорогу до Левкова: планують витратити 13 млн грн

У передмісті Житомира відремонтують дорогу до Левкова: планують витратити 13 млн грн

  • 22 травня, 2019 17:03
У Житомирському районі готуються до поточного середнього ремонту дороги О 060612 Житомир-Левків (від Хімволокна до Південного обходу Житомира). Наразі завершується виготовлення проекту на поточний середній ремонт. Вже після проведення тендерних процедур розпочнуть влаштовувати вирівнюючий шар асфальтобетону. 

Про це сказав начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк вчора, 21 травня, під час прямого ефіру на телеканалі «СК1».

За його словами, проект передбачає виконання поточного середнього ремонту та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на ділянці у 2,5 км. Там планується встановити відповідні автопавільйони, дорожні знаки, пішохідні переходи. 
 

«Вартість 2,5 км середнього поточного ремонту по цій ділянці складе близько 13 млн грн. Лише після розроблення проекту та отримання відповідної експертизи ми зможемо провести процедуру закупівель, визначити підрядника і розпочати дорожні роботи», – зазначив Роман Крисюк.


Начальник управління додав, що цьогоріч на дороги місцевого значення передбачили 775 млн грн. Середня вартість 1 км дороги капітального ремонту складає від 13 до 15 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: