29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Суд визначив покарання для житомирянки, яка зірвала фото військового на зупинці

Суд визначив покарання для житомирянки, яка зірвала фото військового на зупинці

  • 26 квітня, 2019 16:30
26 квітня Корольовський районний суд міста Житомира розглянув справу щодо пошкодження портрету військового із проекту «Обличчя миру» на зупинці по вулиці Довженка. 

Як повідомляє Житомир інфо, дівчина, яку звинувачують у хуліганстві і яка раніше не з’являлась до суду, написала заяву, у якій попросила розглядати матеріали справи за її відсутності. 

Дослідивши матеріали адмінпротоколів, суддя Корольовського районного суду ухвалив рішення оштрафувати обвинувачену.
 

«Суд, вивчивши матеріали протоколу про адміністративне правопорушення, приймає рішення визнати Буцьких Катерину Олександрівну винною у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 Кодексу України про адміністратині правопорушення, та накладає на вказану особу грошове стягнення у вигляді штрафу в 119 (сто дев’ятнадцять) гривень, тобто семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Крім того, з Буцьких буде стягнуто судовий збір в розмірі 384 гривні 20 копійок. Дане рішення набирає законної сили протягом 10 днів з моменту його проголошення. Протягом цього періоду особи, яких стосується дане адміністративне правопорушення, мають право подати апеляційну скаргу», - оголосив рішення суддя Корольовського районного суду Валерій Аксьонов.


Як повідомляв «Журнал Житомира», у ніч на 20 лютого у Житомирі на зупинці громадського транспорту двоє невідомих зірвали афішу соціального проекту "Обличчя миру" із зображенням захисника України, вихідця Житомирщини, Народного героя Андрія Верхогляда.
Поділитись

Новини по темі: