29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада передумала: будівлю вечірньої школи в Житомирі все-таки знесуть

Міськрада передумала: будівлю вечірньої школи в Житомирі все-таки знесуть

  • 25 квітня, 2019 16:20
У ході роботи 47-ї сесії Житомирської міської ради депутати прийняли рішення про надання дозволу на списання та демонтаж будівлі вечірньої загальноосвітньої школи №2.

Як повідомляв «Журнал Житомира», будівля школи знаходить на вулиці Кочерги і визнана аварійною. Школа була офіційно зачинена у 2015 році.

«За результатами розгляду звернення вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради щодо надання дозволу на списання та демонтаж будівлі вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів № 2, було проведено технічне обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж будівлі та у зв’язку з її аварійністю та неможливістю її безпечної експлуатації було прийнято рішення про демонтаж з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій та нещасних випадків», - розповів директор департаменту освіти Валентин Арендарчук.

Для виконання демонтажних робіт будівлі з міського бюджету виділено 400 тис. грн. Раніше повідомлялося, що для демонтажу двоповерхової будівлі необхідно витратити близько 800 тис.
Поділитись

Новини по темі: