29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Оголошено тендер на закупівлю 49 тролейбусів для Житомира

  • 10 квітня, 2019 14:47
  • 1
9 квітня був оголошений тендер на закупівлю комунальним підприємством "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" нових тролейбусів для міста.

Згідно з повідомленням, розміщеним на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку, ТТУ планує закупити 49 тролейбусів.

"Поставка 49 низькопідлогових 12-метрових двувісних тролейбусів, комплекту запасних частин і витратних матеріалів, комплекту інструментів та обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів, та супутніх послуг", - йдеться у документі.

Тролейбуси мають поставити у Житомирі протягом 37 тижні після отримання авансового платежу. Заявки на участь у торгах приймаються до 24 травня 2019 року. 

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирське трамвайно-тролейбусне управління підписало договір позики з ЄБРР на придбання нових тролейбусів. На реалізацію проекту передбачається 12 мільйонів євро, з яких 2 мільйони грантова складова.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

СЕРГЕЙ Сынкетру
10 квітня, 2019 15:44:41

Великоповажне Комунальне підприємство &quot;Житомирське трамвайно-тролейбусне управління&quot; м.Житомир ! <br /> Було б дуже непогано якщо би ви наладили та організували рух тролейбусів по графіках!! Бо вони ну зовсім не співпадають з тими, що вісять на зупинках. <br /> Сьогодні зранку (з 8 години до 9) наприклад прочекали №1 більше ніж 30 хв.!! <br /> Хоча по вашому графіку тролейбус мав прийти вже за цей час 2 рази. <br /> І так відбувається дуже часто.!