26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада вирішить, чи з'явиться в Житомирі вулиця на честь Марини Поплавської

Міськрада вирішить, чи з'явиться в Житомирі вулиця на честь Марини Поплавської

  • 27 березня, 2019 17:20
  • 2
На засіданні Житомирської міської ради депутати розглянуть питання про перейменування проїзду Юрія Кондратюка на проїзд Марини Поплавської.

Відповідний проект рішення сесії був опублікований на сайті міськради 27 березня.

«Розглянувши електронну петицію щодо перейменування проїзду Юрія Кондратюка на проїзд Марини Поплавської, яка отримала необхідну кількість голосів відповідно до Положення про порядок подання і розгляду електронних петицій до Житомирської міської ради, затвердженого розпорядженням міського голови від 02.02.2016 № 68, керуючись статтею 23¹ Закону України «Про звернення громадян», статтями 24, 37, пунктом 8 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила перейменувати проїзд Юрія Кондратюка на проїзд Марини Поплавської», - йдеться у документі.

Варто додати, що Юрій Кондратюк - це український вчений-винахідник, один із піонерів ракетної техніки й теорії космічних польотів. Автор так званої «траси Кондратюка», якою подорожували на Місяць космічні кораблі «Аполлон»

Як повідомляв «Журнал Житомира», в Київській області в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою загинула актриса, зірка гумористичного проекту «Дизель шоу» Марина Поплавська. Марина Поплавська народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Після школи вступила до Житомирського державного університету. Після цього вона працювала вчителем мови і літератури. Грала в команді КВК «Дівчата з Житомира» і працювала на телебаченні. 22 жовтня тисячі жителів Житомира прийшли попрощатися з Мариною ПоплавськоюПетиція про перейменування проїзду за 3 тижні набрала необхідну для розгляду кількість голосів.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

27 березня, 2019 17:50:56

В жодному випадку!

Alexandra Jarosch
27 березня, 2019 18:17:29

А що більше вже немає що перейменовувати? А вул. В.Шинкарука де у нас знаходиться?

27 березня, 2019 19:58:07

Тільки ще рига Шинкаруна нам бракувало((