20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир приєднається до екологічної акції «Година Землі»: програма запланованих заходів

Житомир приєднається до екологічної акції «Година Землі»: програма запланованих заходів

  • 27 березня, 2019 16:17
Житомир цього року вже традиційно приєднається до міжнародної екологічної акції «Година Землі». 30 березня з 20:30 до 21:30 буде вимкнено освітлення фасадів приміщень Житомирської міської ради, будинку Трібеля.

Як стало відомо «Журналу Житомира», окрім традиційного одногодинного вимкнення світла у місті планується проведення й низки інших заходів.

Із 11:00 на Михайлівський проходитиме ярмарок екотоварів. До екошопінгу житомиряни та гості міста зможуть долучитися і о 17:30. А о 18:00на головній пішохідній вулиці Житомира у формі лекції-гри розкажуть: що робити з відходами. З 18:30 на імпровізованих локаціях «Години Землі» проведуть майстер-класи з виготовлення еко-косметики. Атмосферу заходу створять музиканти, виконавши GREEN JAM о 20:00.

«Запрошуємо долучитися до акції навчальні заклади міста, установи, організації та усіх небайдужих до екологічної ситуації містян», - закликає Житомирська міська рада.

Довідка: «Година Землі» народилася у Сіднеї у 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилися більше 100 мільйонів людей. Україна приєдналася до кампанії у 2009 році. Основна ідея події - привернути увагу громадськості до проблеми зміни клімату.
 




Поділитись

Новини по темі: