23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Немає запчастин: у Житомирського ТТУ проблеми з ремонтом комунальних автобусів. ФОТО

Немає запчастин: у Житомирського ТТУ проблеми з ремонтом комунальних автобусів. ФОТО

  • 27 березня, 2019 12:24
  • 1
З 17 комунальних автобусів МАЗ наразі на вулицях Житомира курсують всього 13 - інші знаходяться на ремонті. Про це повідомляє начальник автобусного парку ТТУ Роман Мусійчук.

"Проблема заключається в тому, що не є поки можливим відремонтувати ці 4 автобуси, так як немає в Україні банально на них запчастин, а саме салентблоків тяг, супортів, гальмівних дисків. З цих 13 автобусів які працюють - вони теж потребують поточного дрібного ремонту, тому вчора та сьогодні деякі з них з'їджатимуть з графіків для поточного ремонту. Тому перепрошую за тимчасові незручності", - написав в соцмережі Мусійчук.

За його словами, ремонт автобусів проводять силами ТТУ: механіками та водіями.
 

"Хочу відзначити одну неприємну деталь, що дійсно з запчастинами на цю модель автобусів в Україні - великий напряг, їх просто не має, а якщо і є то коштує великих грошей ( для прикладу гальмівний диск - 9,000 грн, супорт - 35-45 тисяч гривень і в наявності його не має) Тому така ситуація якось не додає оптимізму", - додає начальник автобусного парку.


Як повідомляв "ЖЖ", в квітні 2018 року в Житомирі на Соборній площі відбулася урочиста передача автобусів виробництва Мінського автозаводу. 17 автобусів обійшлися Житомиру в 53,4 млн грн.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

27 березня, 2019 17:56:13

То навіщо було брати московське лайно?