19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • З бюджету Житомира спрямують 5 млн гривень на зарплати працівникам ТТУ

З бюджету Житомира спрямують 5 млн гривень на зарплати працівникам ТТУ

  • 6 березня, 2019 11:35
  • 1
Члени виконавчого комітету, під час засідання 6 березня, прийняли рішення спрямувати додаткові кошти з міського бюджету на виплату заробітної плати працівникам КП «Тролейбусно-трамвайне управління».

«В фінплані ТТУ на рік і відповідно в договорі з ними було встановлено план на суму зібраної виручки з врахуванням, що буде підвищено вартість проїзду. Виконком на даний момент не переглянув тариф і тому управління транспорту ініціювало зміни до договору, щоб зменшити цей план», - пояснюють у мерії.

Різницю виручки у розмірі 5 млн гривень компенсують з міського бюджету. Кошти будуть в повному обсязі спрямовані на виплату заробітної плати працівникам.
 

«Наше головне завдання, щоб люди отримували кошти за свою роботу вчасно, без затримок. Саме завдання начальника даного комунального підприємства налагодити роботу підприємства і забезпечити отримання доходів. Різниця в коштах, які не зароблено, або неналежно витрачено КП, лягає на міський бюджет і ми вимушені платити додаткові кошти», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.


Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

6 березня, 2019 11:57:59

Демчика геть!