29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В спальному районі Житомира з'явиться сценічний майданчик та онлайн-бібліотека. ФОТО

В спальному районі Житомира з'явиться сценічний майданчик та онлайн-бібліотека. ФОТО

  • 28 лютого, 2019 10:41
У рамках Бюджету участі у житомирському мікрайоні Малікова реалізують два проекти: сценічний майданчик та громадська інтернет-бібліотека. Як стало відомо "Журналу Житомира", вартість будівництва сценічного майданчика "Натхнення" складає 950 тисяч гривень. 

"Будівництво відбувається за сучасним проектом, який має бути виконаний за принципом своєрідного порталу, декораціями до якого слугуватимуть природний ландшафт, а оздобленням – дерева, висаджені мешканцями мікрорайону. Знаходячись в межах суспільного простору він стане справжньою родзинкою Бульвару Польського, місцем культурного відпочинку", - зазначає автор проекту Валерій Онопрієнко.







Також на Малікова триває створення громадської інтернет-бібліотеки "Велесова книга". Вартість проекту - 997 тисяч гривень.

Бібліотеку буде створено за принципом "буккросингу". Передбачено встановлення альтанки з USB-портами для підзарядки мобільних пристроїв. В альтанці буде вмонтовано чотири антивандальні сенсорні екрани, які за допомогою інтернет-мережі будуть підключені до світових бібліотек.

На даний час підрядною організацією - ТОВ "Управляюча компанія "Комфорт-буд" підготовлено основу (фундамент) для монтажу конструкцій каркасу та замовлені дерев’яні елементи.

Нагадаємо, 23 січня міський голова Житомира затвердив перелік проектів-переможців Бюджету участі на 2019 рік.





Поділитись

Новини по темі: