24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У школах і ПТУ Житомира продовжили карантин

  • 8 лютого, 2019 8:37
7 лютого міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила продовжити карантин у навчальних закладах Житомира.

Як стало відомо «Журналу Житомира», у загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах та рекомендовано у ПТУ продовжити обмежувальні заходи до 16 лютого включно.
 

«У зв’язку з нестійкою епідемічною ситуацією щодо захворюваності на грип і ГРВІ та необхідністю проведення імунопрофілактики проти кору та інших керованих інфекцій, вирішено продовжити призупинення освітнього процесу до 16 лютого включно», - зазначила Марія Місюрова, начальник управління охорони здоров'я міської ради.


Директор департаменту освіти міської ради Валентин Арендарчук наголосив, що продовження призупинення навчання не вплине на загальний освітній процес. 
 

«Для педагога - це не проблема. Вчителі надолужують втрачений час шляхом ущільнення навчального матеріалу та інтенсифікації освітнього процесу. У разі потреби вони використовують резервні години, які передбачені навчальним планом.  Крім того, для кожної теми передбачені години для повторення в кінці року. Тож можливий варіант і за рахунок цих навчальних годин для повторення подавати необхідний матеріал. А в учнів старших класів є  теми для самостійного опрацювання. Великої проблеми у виконанні навчальної програми немає, адже  у нас працюють високопрофесійні майстерні педагоги», - запевняє Валентин Арендарчук.


Нагадаємо, 30 січня в навчальних закладах Житомира був введений карантин. Навчальний процес припинили мінімум до 9 лютого.
Поділитись

Новини по темі: