25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира задумалася над знесенням корпусу гімназії, в якому нещодавно обвалилася стеля

Влада Житомира задумалася над знесенням корпусу гімназії, в якому нещодавно обвалилася стеля

  • 5 лютого, 2019 12:13
На ремонт покрівлі чотирьох корпусів житомирської гімназії №23 необхідно понад 5 млн грн. Проте наразі стоїть питання доцільності ремонту одного з корпусів, у якому нещодавно обвалилася частина плит перекриття. 

Як повідомляє Житомир лайф, спеціальна комісія, яка проводила обстеження, визнала стан об’єкту незадовільним.

Крім того, під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету підняли питання про можливість знесення корпусу 23 гімназії у якому нещодавно обвалилися плити перекриття, адже на його ремонт доведеться витратити значно більше коштів ніж на будівництво нового корпусу.
 

«Комісія управління капітального будівництва, яка займалася обстеженням приміщення корпусу 23 гімназії, направила лист до управління освіти з рекомендацією не проводити навчання у цьому приміщення. Наразі проектанти повинні порахувати суму коштів необхідну для ремонту перекриття, підсилення фундаменту та гідроізоляцію. Якщо ця сума становитиме понад 15-20 мільйонів, то ремонтувати це приміщення не буде сенсу. Простіше за цю суму збудувати нове», — пояснив начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов.


Як повідомляв «Журнал Житомира», в кінці січня в одному з класів гуманітарної гімназії №23 обвалилася стеля.
Поділитись

Новини по темі: