29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Готель «Житомир» виставили на аукціон ProZorro.Продажі. Стартова ціна поки невідома

Готель «Житомир» виставили на аукціон ProZorro.Продажі. Стартова ціна поки невідома

  • 15 листопада, 2018 8:59
Готель «Житомир» 14 листопада виставили на продаж в електронній системі ProZorro.Продажі. Також створений конкурс, під час якого буде відібрано експерта, який проведе майнову оцінку комплексу. Про це повідомили в Житомирській міській раді.

Як стало відомо «Журналу Житомира», до майнового комплексу об'єкту входить будівля готелю загальною площею 10 818,0 кв. м, гараж загальною площею 35,6 кв. м, прохідна загальною площею 6,8 кв. м та інше майно. 

«Утворена інвентаризаційна комісія і надано оголошення про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки. Тобто на конкурсних засадах буде відібрано експерта, який проведе майнову оцінку цього комплексу. Дата оцінки визначена згідно чинного законодавства на останнє число місяця – 30 листопада 2018 року. Буде проведена оцінка майна, проведено засідання аукціонної комісії, після чого сформовано інформаційне повідомлення, яке стане підставою для проведення аукціону», - розповіла начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна міської ради Олена Кравчук.

Як повідомлялось, раніше міськрада виставила на електронний аукціон 3 об'єкти малої приватизації: будівлі витверезника, інфекційного відділення та дитсадка.



 
Поділитись

Новини по темі: