27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Зручний сервіс доставки їжі Mister.Am відтепер у Житомирі!

  • 3 квітня, 2018 20:14

Mister.Am —це відомий в Україні бренд. Він функціонує в дев'яти регіонах і з недавнього часу — у Житомирі. В нашому місті сервіс співпрацює з кращими ресторанами, серед яких: «Шульц», «Челентано», «Прімавера», «Шашличний двір», «Чікен Хат», «Салатіус», «Кат Фіш»,«Сушка», кафе Алісум, «Самі Сумеллі», «Бір Біф», «Дрожжі», «Франсуа», паб «Ланселот». Цей список постійно поповнюється.

Замовити доставку їжи можна:

  • онлайн на сайті www.mister.am,
  • або за за пару дотиків через мобільні додатки для Android та iPhone.
  • також ви можете зателефонувати на лінію підтримки за телефону (067) 2-100-400.

Як в додатку, так і на сайті доступні актуальні меню всіх ресторанів. Популярні позиції мають фотографії, щоб ви змогли оцінити зовнішній вигляд страв.

Вибираючи, що замовити, орієнтуйтеся на власні смаки. Сервіс пропонує вам зручну навігацію по кулінарному світу. Що саме вам зараз хочеться: бургерів, піцу, суші, м'ясо, рибу, салатів, десертів? Натиснувши на кожен з цих пунктів ви отримаєте перелік ресторанів, які спеціалізуються на потрібній вам їжі.

Система оформлення замовлення влаштована так, що одразу видно, які акції пропонує той чи інший ресторан і на які пункти меню вони поширюються. Багато закладів пропонують подарунки: наприклад, замовляєте піцу, а разом з нею безкоштовно додається бокал вина. Знижки на страву тижня досягають 50%!

Вартість доставки

Вартість доставки до будинку складає 40 гривень, до дверей — 45 гривень. При замовленні з таких ресторанів як «Шульц», Алісум, Шашличний двір і «Сакура Суші» ви можете отримати безкоштовну доставку, якщо ваш чек буде більше 400 гривень. За допомогою мобільного додатку можна стежити за тим, чи перебуває ваше замовлення ще в стадії приготування, або його вже везе кур'єр.

Можна зробити попереднє замовлення і вказати точний час, в який ви хочете, щоб вам доставили їжу.

У будь-якому випадку їжа приїде до вас щойно приготованою —в спеціальній упаковці, яка зберігає температуру.

Окрім того, оформляючи замовлення на Містер Ам, ви стаєте учасником однієї цікавої гри. Потрібно зібрати віртуальну піцу — для цього знадобляться 6 віртуальних грибів, 12 томатів і 6 салямі. Ці інгредієнти ви отримуєте, за кожне замовлення, а також приймаючи участь в конкурсах і розіграшах в соціальних мережах. Коли віртуальна піца буде готова —ви безкоштовно зможете обміняти її на абсолютно реальну, запашну, гарячу піцу.

Також радимо підписатися на сторінку фейсбук Mister.Am у Житомирі. Просто зараз тут проводиться розіграш сертифікату на 300 гривень.

Смачного!

Поділитись

Новини по темі: