20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира має намір з 10 квітня підвищити ціну на проїзд у маршрутках до 2,5 грн.

Влада Житомира має намір з 10 квітня підвищити ціну на проїзд у маршрутках до 2,5 грн.

  • 3 березня, 2011 16:30
Вже в квітні цього року жителі Житомира будуть платити 2 гривні 50 копійок за проїзд у міських маршрутках.

На  офіційному сайті Житомирської міської ради опубліковано повідомлення  про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про погодження вартості проїзду пасажирів автомобільним транспортом по місту Житомиру".

Документ передбачає тариф на проїзд до 2 гривень 50 копійок вже з 10 квітня цього року.

Зараз  же міська рада запрошує всіх житомирян надати свої пропозицій і рекомендації з даного проекту рішення. Їх можна надсилати до 3 квітня 2011 по адресою: м.Житомир, майдан ім.С.П.Корольова  4/2, управління транспорту і зв'язку міської ради, тел.48-12-08.

Також повинні бути проведені громадські слухання.

Нагадаємо  також, що на найближчому засіданні виконкому мають затверджуватися нові тарифи на проїзд у тролейбусах і трамваях. Поки ж ціна проїзду в громадському електротранспорті становить 1 гривню, у маршрутках - 1,5 грн.



УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Про погодження вартості
проїзду пасажирів автомобільним
транспортом по місту Житомиру.


Розглянувши клопотання керівництва асоціації перевізників міста Житомира, приватних перевізників і приватних підприємств та у зв’язку з підвищенням цін на паливно-мастильні матеріли, технічне обслуговування і ремонт, автомобільні шини, комплектуючі запчастини, рухомий склад, збільшення мінімальної заробітної плати, відповідно статті 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:
  1. Погодити з 10 квітня 2011 року вартість проїзду пасажирів в автобусах міського сполучення автомобільним перевізникам, які надають послуги з перевезення пасажирів у звичайному режимі в розмірі 2 грн. 50 копійок.
  2. Підприємствам і приватним підприємцям неухильно виконувати укладений між перевізником та замовником (міськвиконкомом) договір та вимоги чинного законодавства щодо надання послуг пасажирським автомобільним транспортом в м.Житомирі.
  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення міськвиконкому від 24.09.09 №630 "Про погодження вартості проїзду пасажирів автомобільним транспортом по місту Житомиру”.
  4. Управлінню по зв’язках з громадськістю дане рішення висвітлити в засобах масової інформації.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Заінчковського І.А.
Міський голова В.М.Дебой

Поділитись

Новини по темі: