29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі через сильний снігопад комунальники не справляються з розчищенням вулиць

У Житомирі через сильний снігопад комунальники не справляються з розчищенням вулиць

  • 21 лютого, 2011 11:23
Третю добу в Житомирі триває сильний снігопад, який супроводжується поривчастим вітром. На градусниках температура близько 8 градусів нижче нуля.

Комунальні служби міста не справляються з розчищенням доріг і тротуарів від снігу та льоду. Техніка працює майже без перерви з 19 лютого, але інтенсивний снігопад не дає комунальникам відпочити, оскільки прибрані вулиці, за лічені години знову засипає снігом.

За прогнозами синоптиків, у наступну добу значних змін в погоді не буде: так само на більшій частині території країни будуть стояти морози і зрідка пройде сніг.

Завтра у Житомирі та області місцями йтиме сніг, на дорогах ожеледь. Вітер північно-східний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі по області 11-16 °, вдень 6-11 ° морозу.


На трасі Житомир-Київ багатокілометрові затори

У Києві з боку Житомирської траси через складні погодні умови і слизького асфальту виникли труднощі з проїздом.

Станом на 9.30 ранку утворилися багатокілометрові затори. Особливо складна ситуація склалася перед горезвісним світлофором на стоянці.

- Водії виявляють нетерпіння, намагаючись обігнати один одного з правого боку і по узбіччю. При цьому ДАІ стоїть на КП і не діє. Незважаючи на погодний форс-мажор, очевидно, автоінспектори зайняті звичною справою: ловом «на фару».
Поділитись

Новини по темі: