16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирське трамвайно-тролейбусне управління зменшує кількість рейсів

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління зменшує кількість рейсів

  • 5 лютого, 2011 12:38
12-го січня виданий черговий наказ за підписом директора КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" В. В. Зубрицького, яким скорочується тривалість робочої зміни всіх працівників підприємства на одну годину.

Очевидно, що таке скорочення має на меті подальше зменшення кількості рейсів міського комунального електротранспорту." - вважають депутати Житомирської міськради.

Зате, ряд торішніх документальних та публікацій з цього питання лише підтверджує: причина - "недофінансування з державного бюджету"- надумана. Справжня причина кризи комунального підприємства, стратегічно важливого для міста, криється як мінімум у безгосподарності і недієздатності існуючого його керівництва.

Влада змінилася, але, мабуть, "ще руки не дійшли". Тому продовжує пан Зубрицький "працювати" за інерцією перевіреними методами - "з хворої голови на здорову".

І проти такого "господарювання" заперечують поки лише члени незалежної профспілки - існування якої директор підприємства начебто й не помічає: саме вони ініціюють спробу вираження спільної недовіри нинішньому керівництву ЖТТУ.

А поки що 2-ге депо КП ЖТТУ так і залишається "законсервованим", а вже у квітні настає термін майнових претензій за боргами - зокрема віддавати доведеться ще чинне, хоча і в "скороченому режимі", депо № 1.

І питання так і залишається тим же, що і півроку тому: як скоро Житомир залишиться взагалі без тролейбусів?

Житомир ТТУ
Поділитись

Новини по темі: