29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Голова Житомирської облради в костюмі Святого Миколая роздавав цукерки на Михайлівській. ФОТО

Голова Житомирської облради в костюмі Святого Миколая роздавав цукерки на Михайлівській. ФОТО

  • 22 грудня, 2021 14:58
Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко в костюмі Святого Миколая прогулювався вулицею Михайлівською та роздавав дітям цукерки.

Федоренко пояснив, що таким чином він виконав минулорічне завдання – на один день перевтілитись в образ Святого Миколая.
 

"Мав честь приміряти образ Святого Миколая. Минулого року разом з мером м. Житомир, Сергієм Сухомлиним та підприємцем Леонідом Крігером на телеканалі СК-1 витягнув новорічний фант, в якому було написано завдання – перевтілитись на один день в образ Святого Миколая ... Пройшовся центральною пішохідною вулицею нашого міста в образі Святого Миколая. Спілкувався з дітьми та дорослими. Отримав надзвичайно позитивні емоції, яких вистачить на увесь рік. Дитячі очі, сповнені віри у дива та надією. Вони щиро спілкувались, розповідали про свою чемну поведінку протягом року, декламували вірші та співали пісні. За це отримували солодкі подарунки від мене. А якщо бешкетували – різочку від мого помічника. Цього року ним став маленький Володимир, син учасника АТО Володимира Лагути", – розповів Федоренко на своїй Facebook-сторінці.


Нагадаємо, 19 грудня в День святого Миколая у Житомирі запалили головну ялинку.



















Фото: Facebook / Володимир Федоренко
Поділитись

Новини по темі: