26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Директор ДК «Укроборонпром» відвідав ЖБТЗ і підписав меморандум про співпрацю з Житомирською ОДА

Директор ДК «Укроборонпром» відвідав ЖБТЗ і підписав меморандум про співпрацю з Житомирською ОДА

  • 23 грудня, 2020 8:50
22 грудня з робочою поїздкою на Житомирщині перебував генеральний директор Державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв. Спільно з головою Житомирської ОДА Віталієм Бунечком відвідали ДП "Житомирський бронетанковий завод".
 

“Наша основна мета – розширити можливості та спроможності підприємства. За останній рік обсяг виконаних робіт збільшився майже на 20% у порівнянні з попередніми роками. Я впевнений, що ми можемо робити ще більше, тому корпоратизація та залучення інвестицій допоможе нам збільшити замовлення у державного концеру "Укроборонпром", зокрема і на Житомирському бронетанковому заводі", – наголосив під час візиту Юрій Гусєв.


Він повідомив, що в результаті реформи галузі буде створено шість спеціалізованих холдингів: бронетанкові, радарні системи, морські системи, високоточне озброєння, боєприпаси і спецхімія, авіаремонтні підприємства, під егідою керуючої компанії "Оборонні системи України".



Голова Житомирської ОДА зазначив, що розвиток оборонної промисловості є одним з ключових напрямків для наповнення бюджету України, та Житомирської області зокрема.
 

“Ми маємо розвивати Житомирський бронетанковий завод, аби збільшувати обсяги замовлень у нього, тим самим створювати нові робочі місця для Новогуйвинської громади. Це одне з найбільших бюджетоутворюючих підприємств області, тому в інтересах як Уряду, так і місцевої влади закладена ідея тісної співпраці задля зміцнення обороноздатності та економіки України", – сказав Віталій Бунечко.


Також у рамках робочої поїздки між Житомирською обласною державною адміністрацією та Державним концерном "Укроборонпром" підписано меморандум про розширення співпраці. 

Як повідомлялося, Житомирський бронетанковий завод у 2020 році виконав державне оборонне замовлення і передав Міністерству оборони України понад 100 одиниць бронетехніки.

Поділитись

Новини по темі: