29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Офіційно. За Сухомлина проголосували 52% виборців - голова ТВК

Офіційно. За Сухомлина проголосували 52% виборців - голова ТВК

  • 1 листопада, 2020 19:30
  • 1
За попередніми даними за нинішнього мера Житомира Сергія Сухомлина на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року проголосували більш ніж 52% виборців, які прийшли на виборчі дільниці. Про це 1 листопада повідомила голова Житомирської міської територіальної виборчої комісії Оксана Плис.

«За попередніми даними Богунської та Корольовської комісій більш ніж 52% голосів – за Сергія Сухомлина», - сказала голова міської ТВК, передає Житомир інфо.

Вона зауважила, що (2 листопада Богунська та Корольовська районні ТВК мали передавати міській комісії протоколи з результатами голосування, але 1 листопада було засідання апеляційного суду, який визначив, що на дільниці №181367 треба провести перерахунок голосів.

«Голоси за міського голову та депутатів міської ради має перерахувати Богунська комісія, а за депутатів районної та обласної ради буде перераховувати міська комісія, бо вони вже здали нам ці бюлетені», - зазначила Оксана Плис.

Раніше повідомлялося, що 27 жовтня представники місцевого осередку партії «Слуга народу» заявили про зафіксовані «численні грубі порушення виборчого законодавства» в Житомирі на дільниці №181367, яка знаходиться в ДНЗ №71 на вул.Олександра Клосовського, й партія «Слуга народу» звертається до суду з позовом про визнання недійсними результатів виборів на цій дільниці.

Нагадаємо, паралельний підрахунок голосів виборчого штабу партії «Пропозиції» за даними 100% протоколів, отриманими до 18:00 26 жовтня, показав, що перемогу на виборах міського голови у першому турі з результатом 52,01% отримує нинішній мер Сергій Сухомлин (партія «Пропозиція»), за якого проголосували 28 тис. 956 людей. Паралельний підрахунок голосів штабу партії «Слуга народу» показав, що за Сухомлина проголосували 52,59% виборців.

У Житомирі явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становила 28,8%.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Виктор Конев
2 листопада, 2020 9:33:44

То, что будет Сухомлин, причем, без 2 тура я угадал задолго до выборов (а надо было с кем-нибудь заключить пари!). теперь С.Сухомлин, если сложится нормальная команда, которая хотя бы не будет делать дорогостоящих глупостей, ну и не воровать по-крупному, ему светят еще несколько сроков. Это мой прогноз.