26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Порошенко незадоволений діями поліції, яка не затримала активістів під час мітингу в Житомирі - ЗМІ

Порошенко незадоволений діями поліції, яка не затримала активістів під час мітингу в Житомирі - ЗМІ

  • 13 березня, 2019 12:35
Після візиту до Житомира 11 березня президент Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом Національної поліції і був незадоволений, що поліція не затримала учасників мітингу проти нього, які прийшли на зустріч з президентом та розгорнули плакат "#СвинарчуківПорошенка за ґрати".

Як пише "Українська правда", після бійки "Нацкорпусу" з поліцією в суботу в Черкасах у Житомірі ситуація була спокійною, але присутність активістів роздратували президента. Там націоналісти змішалися з натовпом прихильників чинного президента, громадський порядок не порушували, однак коли Порошенко вийшов на сцену, вони синхронно підняли плакати з написами

"На зустрічі президента з житомирянами обійшлося без пригод, але президента все одно вибісило те, що поліцейські не завадили Нацкорпусу зірвати його виступ. Одразу після виступу там же, в Житомирі Порошенко зібрав "на килим" місцевих силовиків. Президентського гніву дісталося і заступнику голови Нацполіції Олександру Фацевичу, який приїхав контролювати ситуацію на місці, і керівнику Нацполіції в Житомирській області В'ячеславу Печененку", — пише видання.

За словами співрозмовників "УП" в МВС, Порошенко лютував та кричав, чому поліція не чіпала націоналістів і не відібрала у них плакати. Натомість керівник поліції Житомирщини намагався пояснити президенту, що формально "Нацкорпус" нічого не порушував.
 

"Ну, Петро скипів, вигнав Славу з кімнати. Фацевич встав і каже, що це була його команда – не чіпати нікого і не провокувати. Порошенко зашипів, відтягнув Фацика в куток і почав пресувати, що от, мовляв, команди Авакова слухаєш, а я – президент, ти маєш мене охороняти! Фацевич був дуже вражений рівнем розмови", – розповіли джерела видання.


Нагадаємо, 11 березня активісти "Національного копусу" та "Національних дружин" приїхали до Житомира на майдан Корольова на зустріч кандидата в президенти Петра Порошенка з виборцями.
Поділитись

Новини по темі: