24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • На зустріч з Порошенком до Бердичева звозили людей автобусами – ОПОРА

На зустріч з Порошенком до Бердичева звозили людей автобусами – ОПОРА

  • 18 січня, 2019 10:44
  • 3
17 січня спостерігачі ОПОРИ зафіксували 13 автобусів біля будівлі міської ради в Бердичеві Житомирської області. Люди приїхали з різних районів на закриту зустріч в муздрамтеатрі з Президентом.

Біля будівлі була охорона та поліція, всередину пускали лише по запрошеннях та паспортах.

Як повідомляє ОПОРА, до Бердичева на зустріч з Порошенком привезли людей з Олевська, Новограда-Волинського, Малина, Романова, Чуднова, Коростеня, Любара, Лугин, Овруча та Житомира.

У прес-службі обласної організації партії «БПП «Солідарність» розповіли: «Абсолютно про це нічого не знаємо, збором людей не займалися і ніхто їх не звозив».

Голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко підтвердив, що був на зустрічі.
 

«Я підніму інформацію, але з адміністрації не було, всі залишилися на роботі. Я був на зустрічі», – розповів Дмитро Лазаренко.


Голова Лугинської РДА Наталія Кирийчук теж була присутня на зустрічі, однак отримати коментар не вдалося: «Я зараз в дорозі, розряджається телефон, бо знімала всю зустріч. Наберіть мене завтра», – сказала Наталія Кирийчук в телефонній розмові.

Прес-служба Житомирської ОДА у коментарі зазначила: «Це була звичайна робоча зустріч Президента з активом області, як і сьогоднішня зустріч з громадою Станишівської ОТГ. Мета – втілення державних реформ, будівництво нових символів змін, одним із яких є і Бердичівський театр».

По завершенню зустрічі люди централізовано вийшли з будівлі театру і попрямували групами по автобусах.










 
 


є\\


 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

18 січня, 2019 17:49:44

І що? Я б сам не проти поїхати. На кого працює тепер ця Опора?

Віталій Гуреля
19 січня, 2019 9:19:29

Не звозили, а приїхали. Це всеодно, що сказати: на базар людей звозили тролейбусами. Опора, коли до ваших мізків звозять трохи совісті? Негарно перекручувати інформацію.

Hoakina
19 січня, 2019 10:10:44

от припікає у колаборантів від Томосу! може вони думають, що той реванш антиукраїнських сил, який вони так чекають і готують, зможе Томос відмінити? ідіоти