29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У мережі розгорівся скандал між чиновниками: Фурлет звинувачує Демчика в саботуванні впровадження електронного квитка

У мережі розгорівся скандал між чиновниками: Фурлет звинувачує Демчика в саботуванні впровадження електронного квитка

  • 2 листопада, 2018 18:36
Директор комунального підприємства "Житомиртранспорт", депутат міськради Іван Фурлет в соціальній мережі Facebook веде негласну війну з начальником Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Євгенієм Демчиком. Предмет "війни" - валідатори для оплати проїзду.

1 листопада Фурлет на своїй сторінці в соцмережі звинуватив Демчика в тому, що він саботує запровадження електронного квитка в громадському транспорті.

 

2 листопада Іван Фурлет пояснив ситуацію, яка склалася з валідаторами. За його словами, команда реформаторів за кілька років запровадила електронний квиток у громадському транспорті Житомира, виконавши величезну роботу. У вересні в ТТУ прибула чергова партія валідаторів, але новопризначений начальник ТТУ Євген Демчик відмовляється їх приймати на баланс.



На ситуацію відреагував начальник Житомирського ТТУ. Демчик на своїй сторінці в соцмережі пише, що 20 вересня на підприємство прибула партія валідаторів вартістю 2,3 млн гривень. Однак, він не прийняв їх на баланс ТТУ, так як існують кримінальні провадження, пов'язані із закупівлею валідаторів.

"Я не блокую впровадження програми. Але я б порадив начальнику КП "Житомиртранспорт" не перекладати проблему з хворої голови на здорову. І якщо у команди реформаторів виникла проблема з впровадженням електронного квитка, вирішуйте ці проблеми, а не робіть з мене крайнього. Це ваша зона відповідальності, а не моя. Я готовий до публічних дебатів, у мене є всі документи для підтверджень моїх слів", - резюмував Євгеній Демчик.

 

На пост Демчика оперативно відреагував директор КП "Житомиртранспорт". Фурлет пише, що в кримінальному провадженні щодо валідаторів ніяких порушень ніхто не знайшов.

 
Поділитись

Новини по темі: