29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Складено ТОП-10 найвпливовіших жінок в Україні

  • 5 березня, 2011 16:52
Складено рейтинг ТОП-10 найбільш впливових жінок в українській політиці. Звання найвпливовішої жінки України отримала перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова, яка представляє інтереси Януковича в Кабміні.

Україна не може похвалитися засиллям жінок у владі. Виняток становить лише Адміністрація президента. Всі три заступники глави АП увійшли до ТОП-10 найвпливовіших жінок України за версією видання "Дело".

Звання найвпливовішої жінки в Україні отримала перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова. Акімова є представником глави держави в Кабміні.

На другому місці виявилася Тетяна Бахтєєва - народний депутат від Партії регіонів, яка очолює парламентський комітет з питань охорони здоров'я.

Третє місце рейтингу найвпливовіших жінок України посіла депутат Ірина Бережна (ПР), голова підкомітету Верховної ради з питань захисту прав, свобод та інтересів громадян.

Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман опинилася на четвертій позиції. П'яте місце дісталося заступнику глави АП Олені Лукаш.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, незважаючи на те, що її вплив значно зменшилася за останній рік, все-таки втрималася в рейтингу, зайнявши шосте місце.

Депутат Верховної Ради від НУНС, голова організації "Союз українок" Лілія Григорович - сьома.

Восьме місце в рейтингу зайняла депутат від НУНС Ксенія Ляпіна. На дев'ятій позиції - депутат від БЮТ Наталія Королевська.

Замикає ТОП-10 найвпливовіших жінок-політиків екс-міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова.
Поділитись

Новини по темі: