23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Володимир Дебой: проблема з водопостачанням в Житомирі вирішена!

Володимир Дебой: проблема з водопостачанням в Житомирі вирішена!

  • 25 січня, 2011 12:44
Мер Житомира Володимир Дебой відзвітував про свою поїздку до Києва і заявив, що проблема з водопостачанням у місті на даному етапі вирішена.

Як повідомлялося, вчора мер був з робочою поїздкою у столиці, де вирішував питання із заборгованостями - підприємств Житомирводоканал і Трамвайно-тролейбусне управління, яким загрожувало відключення від електропостачання за борги.

 - Поспілкувавшись з керівництвом компанії Обленерго, ми прийшли до висновку, що відключення не дасть нічого, крім створення соціально напруженої ситуації в місті, - повідомив Володимир Дебой.

За словами Дебоя, сталася серйозна розмова з керівництвом Житомирського обленерго.

 - Шлях шантажу і відключень - це не нормальний і цивілізований метод. Тим більше, що люди в цьому випадку є заручниками, як і трудовий колектив, працюючи з ранку до ночі. Реально оцінивши ситуацію, ми домовилися, що не можна відключати ні трамвайно-тролейбусне управління, ні, тим більше, людей від водопостачання, - додав мер міста.

Наостанок, Володимир Дебой ще раз подякував населення Житомира, за майже 100% оплату поточних платежів, - передає радіостанція Житомирська хвиля.

Яким методом вдалося вирішити проблему заборгованості і чи будуть у Житомирі тривати відключення електроенергії в майбутньому Дебой не назвав.
Поділитись

Новини по темі: