29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира вимагає заборонити палити депутатам під час сесії

Мер Житомира вимагає заборонити палити депутатам під час сесії

  • 4 липня, 2008 17:00
  • 1

Мер Житомира хоче заборонити депутатам міськради палити, щоб ті під час сесії не вибігали із залу.

Вчора 3 липня, на черговій 25-ій сесії Житомирської міської ради, мер Житомира Вера Шелудченко запропонувала заслуховувати організаційний відділ з питання роботи депутатів в міській раді.

«Проведемо "батьківські збори", робитимемо розбір польотів і тоді побачимо, скільки разів депутати приходили на сесії і засідання комітетів міської ради».
 
- На стадії, коли депутати тільки балотуються, потрібно ухвалювати рішення про заборону куріння, щоб депутати не виходили із залу, - заявила депутатам Вера Шелудченко, передає Обком.

Нагадаємо, сама Вера Тимофіївна шість років тому кинула палити і веде здоровий спосіб життя, з 8 років двічі в день обливається холодною водою.
— Я палила по півтори пачки в день, а потім раптом якось не пішло. Всі сміялися наді мною, а з часом і головний бухгалтер, і заступники, і чоловік, і старший син кинули. Тепер я говорю всім, що куріння, — це найбридкіше, що може бути.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Олексій Стасевич
5 липня, 2008 15:16:41

Було б добре, винести цю пропозицію на загальнонаціональний рівень. Заборона паління в публічних місцях, державних установах, дисциплінарне стягнення за відсутність на робочому місці, обмеження в прийомі на роботу через шкідливі звички, в т.ч. й паління (всього, що палиться) та вживання хімічних речовин, які не прописані лікарем відповідно до медичного листка і натомість створення таких собі "приймальників"-кліток за рахунок табачних компаній, де нехай всі травляться разом, як це створено в европейських аеропортах. І все буде добре. А на сесіях я б ставив таці з яблуками, соком та водою, які втамовують потяги до хибного.