28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Кабан іклом розірвав артерію: деталі смерті поліцейського на полюванні

  • 11 січня, 2022 9:54
У Житомирському районі під час полювання загинув командир штурмового загону КОРДу Євген Андрійковець. Смертельне поранення чоловікові наніс дикий кабан

Тварина іклом пошкодила артерію на нозі мисливця. Від жахливої рани чоловік стік кров'ю, інформує ТСН.

Повідомляється, що кабана сполохав собака правоохоронця. Тварина вискочила прямісінько перед Євгеном. Чоловік ще встиг вистрілити, але кабан виявився спритнішим. 

Мисливці кажуть, сутичка тривала лічені секунди, а потім добрих півгодини боротьби за життя Євгена.

Дмитро Мазяр був з Євгеном до останніх секунд його життя. Врятувати поліцейського вони не могли, переконує хлопець. Рана була дуже велика, розрив артерії, вони трьома ременями перетиснули ногу Євгена, але кров все одно хлюпотіла. 

За фактом смерті людини порушили кримінальну справу за статтею "вбивство" з поміткою "нещасний випадок".
 

"Розпочато досудове розслідування, буде встановлене коло осіб, обставини та законність полювання і інші обставини, які мають важливе значення", - зазначили в прокуратурі.


У лісовому господарстві вже повідомили, полювання було легальним, у загиблого були всі дозволи та ліцензії. 

Завідувач сектору мисливського господарства Житомирського лісового та мисливського господарства Роман Логвинчук не пригадує жодного випадку коли б кабан кинувся на людину. 
 

"Це просто прикрий випадок, збіг обставин. Зазвичай дикий кабан, це звір, коли він відчуває, що його переслідують чи безвихідь, він може кинутися на свого нападника", - зазначає він.

 
Поділитись

Новини по темі: