20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Таких жінок має знати вся Україна»: військові відзначили нагородами житомирських волонтерок. ФОТО

«Таких жінок має знати вся Україна»: військові відзначили нагородами житомирських волонтерок. ФОТО

  • 17 листопада, 2021 13:06
У Житомирській обласній раді днями відбулася церемонія нагородження жінок, які займаються волонтерською діяльністю. Почесні відзнаки від військових привіз до Житомира відомий волонтер Олександр Таргонський.

Так, пам’ятну медаль «За патріотизм до України» 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади отримала солістка Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера Світлана Ніконорова.
 

«Пані Світлана неодноразово виступала перед нашими військовими, — зазначив голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко. — Її чарівний голос здатен лікувати душу та заспокоювати серце. Саме така культурна перерва від усіх тих жахливих подій, які відбуваються на Сході, вкрай важлива для бійців, аби не впасти духом».




Житомирські волонтерки Тетяна Чернецька, Світлана Власенко, Ірина Миснік та Олександра Потоцька, за яку нагороду отримав чоловік, відзначені почесними нагрудними знаками із врученням посвідчення «Військовий волонтер України».

Як зазначив голова обласної ради, таких жінок має знати вся Україна. Завдяки їхньому патріотизму та кропіткій волонтерській праці усі укриття Краматорського прикордонного загону були повністю забезпечені маскувальними сітками, які вони виготовили власноруч.

Голова облради подякував жінкам за їхній вагомий внесок у боротьбі з російським агресором та зазначив, що завдяки таким людям наші військові відчувають справжню підтримку, яка неабияк додає сил на передовій.







Фото: обласна рада
Поділитись

Новини по темі: