28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Вулицями Житомира розгулювала п'яна жінка з візочком: поліцейські забрали малюка в лікарню, а мати оштрафували

Вулицями Житомира розгулювала п'яна жінка з візочком: поліцейські забрали малюка в лікарню, а мати оштрафували

  • 20 жовтня, 2021 16:41
Уночі на одній з вулиць Житомира перехожі помітили жінку, яка гуляла та не звертала увагу на плач власної дитини у візку. Небайдужі містяни викликали поліцію. Як з’ясувалось, матір перебувала у стані сп’яніння. 
 

"У ніч з 14 на 15 жовтня до поліції надійшло повідомлення від перехожих, які звернули увагу на плач дитини на вулиці пізньої пори, близько 2:00. На їх очах маля кілька разів ледве не випало зі свого візка, намагаючись самостійно звідти вилізти. Матір же не звертала жодної уваги на це", - повідомили в ГУ Нацполіції.


На місці події поліцейські опитали очевидців події та виявили, що 34-річна жінка перебуває у дещо неадекватному стані. Вона визнала, що вжила кілька пляшок слабоалкогольного напою. 

Правоохоронці доставили однорічну дитину до міської лікарні, де її обстежили та залишили у безпечних умовах.

Ювенальні поліцейські провели з жінкою профілактичну роботу та склали відносно неї адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. 

Як з’ясували правоохоронці, у неї є ще одна малолітня дитина, яка на час нічної прогулянки знаходилася з бабусею.

"Нині матеріали спрямовані на розгляд суду. З родиною працюють фахівці соціальних служб. Якщо матір не зробить висновків та будуть фіксуватися повторні випадки недогляду за дітьми, вирішуватиметься питання про позбавлення її батьківських прав", – повідомила начальник сектору ювенальної превенції Житомирського РУ поліції Вікторія Жубро.
Поділитись

Новини по темі: