29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Пішов з життя отець Віталій Сидорук: поховання відбудеться завтра в Житомирі

Пішов з життя отець Віталій Сидорук: поховання відбудеться завтра в Житомирі

  • 5 квітня, 2021 13:59
На 47-му році життя відійшов у вічність настоятель парафії св. Василія Великого УГКЦ міста Житомира, директор БФ "Карітас-Житомир" отець Віталій Сидорук.

"З великим сумом та нестерпним болем повідомляємо, що сьогодні (4 квітня, – ред) відійшов у вічність директор нашого Благодійного фонду "Карітас-Житомир" отець Віталій Сидорук... Важко втрачати справжнього Друга, Людину, яка йшла за покликом серця та служила потребуючим", – йдеться на сторінці благодійного фонду.

Слова співчуття рідним священника висловили міський голова Житомира та голова обласної ради.

5 квітня на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету погодили рішення щодо поховання протоієрея на території Парафії св. Василія Великого УГКЦ міста Житомира та виділення адресної соціальної допомоги рідним Віталія Сидорука. 

Храм, на території якого буде поховано отця Віталія, побудований за ініціативи самого протоієрея та урочисто освячений у 2015 році.

Поминальні богослужіння за упокій протоієрея Віталія Сидорука відбудуться в понеділок, 5 квітня (19:00), та у вівторок, 6 квітня (11:00 – заупокійна Божественна Літургія у храмі святого Василія Великого УГКЦ у Житомирі (вулиця Шевченка, 111); 12:30 – Чин похорону).

Усі витрати, пов'язані з похованням, взяла на себе Житомирська міська рада.
Поділитись

Новини по темі: