20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Біля житомирських костелів на вихідних побільшає поліцейських

  • 2 квітня, 2021 14:19
Цими вихідними, 3-4 квітня, християни західного обряду відзначатимуть Великдень. Поліцейські забезпечуватимуть правопорядок і патрулюватимуть поблизу храмів Житомира і області.

За інформацією ГУНП Житомирської області, великодні заходи пройдуть у 59 храмах, очікується участь у відправах близько 2 тисяч вірян. У ці дні близько 150 поліцейських працюватимуть поблизу релігійних споруд, слідкуючи за правопорядком та дотриманням карантинних обмежень. 

Правоохоронці закликають жителів області подбати про дотримання карантинних заходів.
 

"Шановні громадяни! Пам’ятайте, що задля запобігання поширення коронавірусної інфекції медико-санітарні служби рекомендують уникати місця скупчення людей. Зокрема, передбачено обмеження щодо перебування людей у релігійних спорудах або проведення заходів на відкритому повітрі із дотримання дистанції між присутніми. Не забувайте про необхідність обов’язкового використання засобів індивідуального захисту.

Водночас задля убезпечення себе та рідних, скористайтеся можливістю долучитися до релігійних відправ не виходячи з дому: завдяки теле- чи онлайн-трансляціям. Ваша відповідальність допоможе запобігти поширенню інфекції у громадах", – закликає поліція.


Також вже традиційно на вихідних поліцейські та нацгвардійці додатково вийдуть на патрулювання Житомира.
Поділитись

Новини по темі: