29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі розшукують підозрілого чоловіка, який намагався заманити школярку в машину

У Житомирі розшукують підозрілого чоловіка, який намагався заманити школярку в машину

  • 17 березня, 2021 15:32
У соцмережах і месенджерах шириться інформація про спробу викрадення дитини в Житомирі. Поліція спростовує інформацію і заявляє, що станом на 17 березня жодного факту викрадення дітей не зареєстровано.

Водночас повідомляється, що підозрілий чоловік пропонував житомирській школярці гроші за те, щоб вона йому показала дорогу до Соколовського кар'єру.
 

"В соціальних мережах та месенджерах шириться інформація про спробу викрадення дитини в м. Житомирі. З цього приводу інформуємо, що 13 березня до поліції звернулися батьки 12-річної школярки із повідомленням про наступне: 12 березня близько 16:00 по вул. Вільський Шлях, у районі загальноосвітньої школи №15, до їх доньки звернувся водій автомобіля з питанням, як проїхати до місцевого кар’єру. Коли дівчинка відповіла, чоловік запропонував їй показати шлях. Також батьки вказують, що водій пропонував дитині гроші", – інформує поліція Житомирської області.


Дитина відмовилась, а батьки звернулися до поліції. Наразі правоохоронці встановлюють транспортний засіб та особу водія.

"Просимо не нагнітати ситуацію та не поширювати недостовірні відомості", – закликають поліцейські.
Поділитись

Новини по темі: