24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Ми хочемо працювати»: у Житомирі ФОПи протестували проти карантину. ФОТО

  • 3 березня, 2021 13:22
3 березня близько тисячі підприємців з Житомира та області зібралися на мітинг під облдержадміністрацією. Мітингувальники вимагали у місцевої влади підтримати їхні вимоги щодо перегляду карантинних обмежень в області. Зокрема – дозволити приймати відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують непродовольчими товарами. 

Як повідомляє Житомир Life, на акції були присутні підприємці з Житомира, Чуднова, Бердичева, Андрушівки. Люди тримали у руках плакати «Ми хочемо працювати», «Право на працю», «SaveФОП».

До мітингувальників вийшли заступниця мера Світлана Ольшанська та заступник голови Житомирської ОДА Олександр Федько.
 

«Протягом останніх трьох тижнів на Житомирщині зростає кількість хворих на коронавірус та летальних випадків, унаслідок цього відповідно до постанову Кабміну на Житомирщині запроваджено обмеження, які діятимуть протягом двох тижнів. Житомирська облдержадміністрація розгляне пропозицію громадськості, проте не може ігнорувати постанову Кабміну та змінювати карантинні обмеження», – сказав Олександр Федько. 


Мітингувальники зустріли пояснення Федька криками «Ганьба!» та зазначили, що із 4 березня повернуться на свої робочі місця.

Нагадаємо, з 3 березня в Житомирі та на території всієї області ввели «червону» зону карантину. У «червоній» зоні діють жорсткі обмеження, зокрема заборонена робота непродовольчих ринків і магазинів. 







Фото: Суспільне









Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: