29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Кишкова інфекція не підтвердилась: нові подробиці госпіталізації школярів у Житомирі

Кишкова інфекція не підтвердилась: нові подробиці госпіталізації школярів у Житомирі

  • 3 березня, 2021 12:21
Четверо учнів школи №20, які перебували на стаціонарному лікуванні дитячій міській лікарні з підозрою на кишкову інфекцію станом на 11-ту годину виписані з лікарні. Попередній діагноз «кишкова інфекція» у них не підтвердився.

Про це в коментарі Житомир.info повідомила заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

Вона зазначила, що усього на лікуванні перебувало 8 дітей. Нині під наглядом лікарів перебуває четверо маленьких пацієнтів у яких виявили ротавірусну інфекцію.
 

«Дійсно, з суботи, 27 лютого, до медзакладу поступали діти. Станом на сьогодні, третє березня, їх було 8. Лабораторні аналізи не підтвердили кишкову інфекцію. І чотири дитини були виписані з лікарні у задовільному стані. Ще четверо дітей перебуває в інфекційному відділенні дитячої лікарні імені Башека під спостереженням лікарів. Їх стан задовільний і середньої важкості. Був поставлений діагноз «ротавірусна інфекція». Це підтвердилось у кількох дітей, але головне, що кишкова інфекція не підтвердилася», – розповіла Марія Місюрова.


Нагадаємо, 3 березня Держслужба України з надзвичайних ситуацій повідомила, що в результаті спалаху гострої кишкової інфекції постраждало 9 учнів школи №20.
Поділитись

Новини по темі: