20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Людина року 2020 м. Житомир: відео

  • 29 січня, 2021 14:15
Кожного року Спортивний Клуб «Легіон» проводить опитування житомирян та мешканців області серед вихованців СК «Легіон», а це борці, боксери, футболісти, серед їх батьків та рідних, серед ветеранів Клубу. 

В цьому році до нашого опитування приєдналися козаки Житомирської області – 2238 реєстрових козаків. Опитування проводили з 01 листопада 2020 року по 25 січня 2021 року. Люди оцінювали по їх справах громадських діячів, активістів, журналістів та видання.

За підсумками опитування найкращими людьми 2020 року були визнані:
 
  • Гнатчук Сергій Іванович – бізнесмен, котрий закупив за власні кошти у Європі та, в межах боротьби з CОVID-19, подарував в лікарні міста Попільня багатофункціональні ліжка, меблі, медичні меблі, ходунки, коляски, медичні халати. Гнатчук Сергій Іванович також подарував багатофункціональні ліжка та меблі для облаштування амбулаторії МНС у Житомирській області. 
  • Гавіцький Леонід Іванович з села Баранівка, у межах боротьби з СОVID-19, за власні кошти закупив та подарував Баранівським лікарням медичні халати європейського зразка. За що отримав від Баранівської об’єднаної районної державної адміністрації подяку  .
  • Пасічник Володимир Григорович – відставний полковник Збройних сил України, у межах боротьби з СОVID-19, за власні кошти закупив та подарував Попільнянським лікарням медичні халати європейського зразка.
  • Міскевич Микола Олександрович – мешканець села Глибочиця, купив за власні кошти та подарував Глибочиському ліцею м’ячи, фішки, манішки на дві футбольні команди, книги паперові та на електронних носіях з навчальними посібниками по футболу.

Сьогодні самими яскравими особистостями Житомира та Житомирської області стали ось ці люди. Через роки люди усвідомили, наскільки цінним виявився безкоштовний МРТ, який відстояли активісти нашого міста – буквально вибили кошти на його покупку, змусили владу встановити його. Це зробили наші житомирські активісти, у числі який громадські діячі, фронтовики-добровольці. 

Житомиряни просили відзначити цих людей. Тому я називаю прізвища громадських діячів та позовні фронтовиків-айдарівців:
 
  • Олег Білецький
  • Ігор Малі
  • Наталія Циганчук

Айдарівці, позовні - Фантик, Вольф, Аргумент, Історик, Сивий, до речі він нагороджений орденом «За мужність», та багато інших.

Опитування показало, - найкращим юристом, хто активно та успішно захищає Державу Україна у судах проти незаконних дій чиновників усіх рангів, люди визнали Максима Мелешка, а також організацію «Громадська оборона» та інтернет канал #ГромадськаОборона сайт: http://go.zt.ua/ https://t.me/GromOborona.

Житомиряне також визначили найкращих журналістів: 
 
  • Ольга Савіцька
  • Андрій Пекельний
  • Руслан Мороз

Найкращими виданнями Житомира опитувані визначили газети «Эхо», «Суббота», «20 хвилин», серед електронних видань лідерство віддали Журналу Житомира.

Окремо люди визначили дуже важливу діяльність та наполегливу працю Сергія Ткачука у боротьбі проти інфляції (зниження комунальних та транспортних тарифів) та за зміцнення нашої Держави Україна.

Всі вищеперелічені люди та видання получили визнання Житомира, це вища нагорода всім цим людям та видання – людське визнання.

Опитування проводилось за останні два місяці Спортивним Клубом «Легіон» серед житомирян та мешканців Житомирської області.

PS: Для громади Житомира пояcнюю, відкриттям безкоштовного МРТ ми маємо завдячити, крім "Айдара", ще й батальйонам Азов", "Донбас", "Правий сектор", "Волонтер"   

Президент Спортивного Клубу «Легіон», крайовий отаман «Поліської Січі» Олександр Коцюбко
 
Поділитись

Новини по темі: