23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Шахраї видурили 15 тис. грн у житомирянки, яка збирала гроші на лікування матері

Шахраї видурили 15 тис. грн у житомирянки, яка збирала гроші на лікування матері

  • 24 листопада, 2020 16:58
У Житомирі жінка впіймалася на гачок шахраїв й переказала на банківський рахунок 15 тис. гривень. Житомирянка залишилася без власних заощаджень і без "благодійної допомоги", яка нібито мала надійти з Німеччини. Про випадок ошуканства 24 листопада розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Заявниця розповіла, що близько тижня тому до неї зателефонувала незнайомка, яка назвалась представником фінансової компанії. За словами співрозмовниці, на неї очікує грошовий переказ з Німеччини, однак кошти надійти не можуть через ліміт карткового рахунку. Для отримання грошей жінці запропонували активізувати певний рахунок, переказавши туди власні кошти", – розповідають правоохоронці. 


Житомирянка повірила незнайомці, адже за допомогою соціальних мереж збирала фінансову допомогу для лікування своєї матері. Вона здійснила переказ 15 000 гривень на вказаний їй банківський рахунок.

Контакт із нібито представницею фінустанови обірвався і жінка зрозуміла, що її ошукали.

Нині триває встановлення осіб, причетних до шахрайства. Поліцейські закликають громадян не здійснювати сумнівні фінансові операції.
Поділитись

Новини по темі: